klantenzone info@anz-geel.be - Tel : +32.14.56.44.44
ANZ-GEEL-LOGO_Martine-Nijs-Verzekeringen

ANZ GEEL is de afkorting van August Nijs Zakenkantoor.

Deze benaming werd gekozen ter ere van August Nijs, de oprichter van ons kantoor in 1984.
=> en ook opdat u ons sneller zou vinden in de zoekmotoren onder de letter ‘A’ in GEEL.

1985 : August Nijs start het verzekeringskantoor eigenhandig op en specialiseert zich van bij aanvang in hypothecaire kredieten met oog voor fiscale optimalisatie, zowel voor bedrijven als particulieren.

2000 : Martine Nijs treedt mee in de voetsporen van haar vader en specialiseert zich verder in beleggingen, verzekeringen en pensioenplanning voor particulieren en bedrijven.

2012 : Ons kantoor moderniseert de volledige inrichting en investeert op vraag van vele klanten in de uitbreiding van een bankautomaat. Het gevolg van een succesvolle combinatie : ‘Onafhankelijk’ Verzekeringsmakelaar en Record Bankier. Bij onze modernere ‘look’ hoort nu ook onze verkorte benaming : “ANZ-GEEL”
Ons jong en enthousiast team stelt u op uw gemak bij elke bezoek met een vriendelijke ontvangst.

2013 : ANZ GEEL neemt Kantoor Van Kerckhoven over en verwelkomt graag alle voormalige klanten van Eddy Van Kerckhoven uit Zammel.

2016 : ANZ GEEL neemt Zakenkantoor Carpentier over en verwelkomt hartelijk alle voormalige klanten van Annita en Theo Carpentier uit Geel.

2018 : Record Bank wordt opgeslorpt door ING. De eerdere combinatie van ‘Onafhankelijk’ verzekeringsmakelaar blijkt niet te rijmen met een ING bankagentschap. Onze onafhankelijkheid als verzekeringsmakelaar blijft voor ons het belangrijkste uitgangspunt, waardoor we helaas afscheid moeten nemen van onze bankklanten. Gelukkig zijn vele klanten ook verzekerd bij ANZ GEEL en kunnen wij onze jarenlange vertrouwensrelatie met deze klanten verder zetten. Voor de andere bankklanten die ons nog niet kennen als verzekeringsmakelaar doen wij een warme oproep om vrijblijvend een verzekeringsofferte aan te vragen bij ANZ GEEL.

2019 : ANZ GEEL neemt Kantoor Sweygers over en verwelkomt toegewijd alle voormalige klanten van Denis Sweygers uit Vorst.

ANZ GEEL is nog steeds onafhankelijk verzekeringsmakelaar, gespecialiseerd in eenvoudige en eerlijke financiële dienstverlening voor particulieren, zelfstandigen, KMO’s en kleinere bedrijven.
Wij bieden eveneens een ruim aanbod inzake sparen en beleggen aan.

Wij geloven sterk in onze persoonlijke aanpak en nemen graag de tijd om u wegwijs te maken in de vaak ingewikkelde kleine letters waarvoor u graag wordt bijgestaan door onze ervaren mensen.

ANZ GEEL is toegankelijk zonder afspraak : elke voormiddag van 9u tot 12.00u en maandag namiddag van 14u tot 19u.
Meer tijd nodig ? Kom op afspraak : dinsdag en donderdag van 14u tot 18u

Tijdens deze uren zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Wenst u een afspraak te maken bel ons 014/56.44.44 of stuur een mail naar info@anz-geel.be

×

Hallo!

 

× Stuur uw documenten