Uitvaart & Overlijden

Schuldsaldo

De meest gekende vorm van overlijdensdekking is ongetwijfeld de schuldsaldoverzekering. Deze betaalt (geheel of gedeeltelijk) het openstaande bedrag van uw krediet in geval u zou overlijden alvorens uw krediet volledig afgelost is. Zo moeten uw nabestaanden niet instaan voor de verdere aflossing van uw kredieten en blijven zij gespaard van deze financiële zorg.

Overlijden

Maar ook in andere situaties kan het soms aangewezen zijn een overlijdensverzekering te onderschrijven om uw nabestaanden te beschermen tegen de financiële gevolgen van uw overlijden:

  • U runt een eigen zaak en uw wil uw nabestaanden voorzien van een financiële buffer om uw overlijden (tijdelijk) op te vangen
  • U hebt jonge kinderen en wil hun toekomst veilig stellen

Wij nemen met u graag alle mogelijkheden door.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. 

Uitvaart

Daarnaast kiezen ook meer en meer mensen voor een uitvaartverzekering die de kosten van hun begrafenis vergoedt en hun nabestaanden bijstaat bij de praktische beslommeringen verbonden aan een overlijden. Allerhande vervelende administratie is immers het laatste waarmee u uw nabestaanden wil belasten.

Ook bij nieuw samengestelde gezinnen of complexe familiale omstandigheden kan dergelijke verzekering nuttig zijn en discussies omtrent de begrafeniskosten vermijden.

Contact

Koning Albertstraat 41
2440 GEEL
Tel : +32.14.56.44.44
Fax : +32.14.56.44.40

info@anz-geel.be

Ruime parking beschikbaar voor de deur

Openingsuren

Kantoor toegankelijk zonder afspraak:

ma : 9u – 12u en 14u – 19u
di : 9u – 12u
wo : 9u – 12u
do : 9u – 12u
vr : 9u – 12u

Meer tijd nodig? Kom op afspraak:

di : 14u – 18u
do : 14u – 18u

Wegbeschrijving

× stuur ons uw documenten