beer-teleworking-blog

ANZ-Geel uit ‘Telewerk’-modus

Beste klant,

Na de aankondiging van de overheid om enkele maatregelen te versoepelen, vragen de meesten onder u zich af of ze opnieuw naar ons kantoor kunnen komen.
Op aanraden van de Nationale veiligheidsraad blijven wij nog in ‘Telewerk’-modus – Met ons compact team van 4 medewerkers hebben wij een taakverdeling uitgewerkt waarbij wij u vanop afstand maximaal van dienst kunnen zijn en waarbij zowel uw als onze veiligheid gewaarborgd blijft.

  • Telefonisch zijn wij nog meer bereikbaar dan voorheen : wij hebben onze uren wat uitgebreid en ieder van ons kan uw telefonische oproep via ons algemeen nummer 014/56.44.44 beantwoorden van thuis uit.
  • De voorbije weken hebben we ervaren dat het verwerken van uw vragen en het aanbieden van verzekeringspolissen ondanks de fysieke afstand perfect is kunnen gebeuren.

 

Dit biedt meerdere voordelen ook voor u :

  • Het is voor iedereen een periode waarin we nieuwe ervaringen opdoen omtrent allerlei manieren van communicatie zonder face-to-face een gesprek aan te gaan :
    Telefoon, E-mail, Video-call, Whatsapp, Scanning, Facebook, Digitale handtekening… en ja soms zelfs ook nog eens opnieuw een ‘fax’ !
  • In schade-verzekeringen merken wij een evolutie waarbij klanten dankzij nieuwe communicatievormen soms sneller worden vergoed dan voorheen. Het is nu eenmaal een feit dat een e-mail à la minute toekomt en een brief per post pas na 3 dagen.
  • ANZ GEEL is inmiddels volop aan het werk om uw verzekeringsdossier online ter beschikking te stellen : via onze ‘Klantenzone’ kan u een login aanvragen.

 

Net zoals iedereen kijken ook wij ernaar uit om de sociale omgang met mekaar van weleer volledig te kunnen herstellen.
Wij wensen iedereen blijvend een veilig en gezond 2020 !

Related Posts

Leave a Reply

× stuur ons uw documenten