klantenzone info@anz-geel.be - Tel : +32.14.56.44.44
ANZ-GEEL-LOGO_Martine-Nijs-Verzekeringen
beer-teleworking-slider

ANZ-Geel in ‘Telewerk’-modus

 

Beste klant,

Sinds de nieuwe maatregelen voor de provincie Antwerpen zijn wij verplicht om opnieuw naar Tele-werk modus over te gaan.

Omdat afstandswerken perfect mogelijk is in onze dagelijkse werking, vatten wij nog graag even samen hoe wij hiermee omgaan :

  • Met ons compact team van 4 medewerkers hebben wij een taakverdeling uitgewerkt waarbij wij u vanop afstand maximaal van dienst kunnen zijn en waarbij zowel uw als onze veiligheid gewaarborgd blijft.
  • Telefonisch zijn wij nog meer bereikbaar dan voorheen : ieder van ons kan uw telefonische oproep via ons algemeen nummer 014/56.44.44 beantwoorden van thuis uit.
  • De voorbije maanden hebben we ervaren dat het verwerken van uw vragen en het aanbieden van verzekeringspolissen ondanks de fysieke afstand perfect is kunnen gebeuren.

Het werken achter gesloten deuren brengt ook een aantal vernieuwingen :

  • Het is voor iedereen een periode waarin we nieuwe ervaringen opdoen omtrent allerlei manieren van communicatie zonder face-to-face een gesprek aan te gaan :
    Telefoon, E-mail, Video-call, Whatsapp, Scanning, Facebook, Digitale handtekening…
  • In schade-verzekeringen merken wij een evolutie waarbij klanten dankzij nieuwe communicatievormen soms sneller worden vergoed dan voorheen. Het is nu eenmaal een feit dat een e-mail à la minute toekomt en een brief per post pas na 3 dagen.
  • ANZ GEEL is inmiddels volop aan het werk om uw verzekeringsdossier online ter beschikking te stellen : via onze ‘Klantenzone’ kan u een login aanvragen.
  • Dankzij de elektronische handtekening in onze app ‘MyBroker’ kan uw verzekeringspolis volledig papierloos worden ondertekend.

Net zoals iedereen kijken ook wij ernaar uit om de sociale omgang met mekaar van weleer volledig te kunnen herstellen.
Tot dat moment er komt, danken wij u allen voor uw medewerking en begrip omtrent onze ‘aangepaste’ dienstverlening.

Met vriendelijke groeten

Martine Nijs

Over de auteur

Laat een bericht achter

*

×

Hallo!

 

× Stuur uw documenten